• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

O FAK NOWE STXy!!

Reakcji
0
GDN 27-150-8 SW
GDN 22-xx-8 SW
I wsyztskie 0 ohmowe SW oprócz 23 i!! No zobaczcie czy się nie myle?

czyli dokladnie ktore sa nowe?? bo nie do konca sledzilem poprzednie parametry, bo po stronce to nie widac zeby cos nowego zrobili, i jakie byly stare parametry??

napewno nie tak fajne bo śledziłem wsześniej. Dokłądnie nie pamiętam ale wiem że fs jest o 3-4 hz niższy. 23cm jescze nie poprawili, porównaj sobie.
(mówie o SW tylko!)

Cos mi sie zdaje, ze na tronie sa stare dane. Nie sprawdzalem wszystkich glosnikow, ale GDN 27-150-8 SW ma na pewno stare parametry.

Facet z STX'a na wolumenie powiedział że będą nowe dopiero jak "zejdą" stare, a on nie wie czy to będzie trwało 2 tygodnie czy 2 miesiące

albo 2 lata, po tym co powiedział mozna sie domyśleć ze nie mają czestych i duzych zamówien i sprzedają zazwyczaj pojedyńczym osobą a przeciesz nikt z "nas" nie kupuje po 20 głośników na raz zeby zrobić odrazu kilkanaście kolumn/subwoofer'ow....chyba ze w magazynie mają tylko kilka sztuk:P...takie moje zdanie, przydało by sie coś nowego nie ma juz z czego zrobić "taniej kolumny" ktorej nikt jeszcze nie robił, wszystko powoli zostaje wykozystane

czekajcie na stx'y powiem wam że warto!!!

[ Dodano: 2004-11-21, 15:11 ]
ps na stronie stx'a nic nowego !!

Powrót