Posłuchał, posłuchał.pegelmesser napisał:No i nie posłuchał rad...
bingant napisał:bierz 35/2 i nie pożałujesz,
M 42 jest kilka, a tamrona mam podobnego, więc ... Sam rozumiesz. :lol:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Posłuchał, posłuchał.pegelmesser napisał:No i nie posłuchał rad...
bingant napisał:bierz 35/2 i nie pożałujesz,
pegelmesser napisał:Za to jak najszybciej zapodaj wrażenia z eksploatacji. :smile:
przemo-lukas napisał:Jutro/pojutrze zamieszczę sample jak to się sprawuje.
Jeśli to nie problem to prosiłbym o nie bez obróbki, prosto z karty :wink:przemo-lukas napisał:A na poważnie. Dla zainteresowanych mogę wkleić sample z tamrona.
prędzej niż 35 f/2.0 canona ?dj_zibi napisał:Ostatnio miałem przyjemność robić zdjęcia tamronem 17-50 tym ze stabilizacją... powiem szczerze ze zrobił na mnie duzo lepsze wrażenie niz stara wersja i na dzień dzisiejszy do cropa to bym kupił to szkło
dolphin123 napisał:dj_zibi napisał/a
Ostatnio miałem przyjemność robić zdjęcia tamronem 17-50 tym ze stabilizacją... powiem szczerze ze zrobił na mnie duzo lepsze wrażenie niz stara wersja i na dzień dzisiejszy do cropa to bym kupił to szkło
prędzej niż 35 f/2.0 canona ?
światło może być i lepsze, a to czy do dziennego użytku to już kwestia kto co na codzień foci.Bartuś napisał:ekstra światło, ekstra zakres do codziennego użytku.
Chodziło mi raczej o rodzaj oświetlenia. Jeśli chodzi o szybkość af to tamron nie ma niestety najlepszych opinii.dj_zibi napisał:Sorki ale jak ktoś myśli o weselach to i tak Tamron odpada ze względu na AF. W szybkich tańcach i tak czasy 1/100-1/160 nawetJa jednak swoje wiem i jako szkło uniwersalne taki 17-50 z ISem bardziej się nadaje. I mówi to osoba mająca jasne stałki
![]()
dolphin123 napisał:Chodziło mi raczej o rodzaj oświetlenia. Jeśli chodzi o szybkość af to tamron nie ma niestety najlepszych opinii.dj_zibi napisał:Sorki ale jak ktoś myśli o weselach to i tak Tamron odpada ze względu na AF. W szybkich tańcach i tak czasy 1/100-1/160 nawetJa jednak swoje wiem i jako szkło uniwersalne taki 17-50 z ISem bardziej się nadaje. I mówi to osoba mająca jasne stałki
![]()