LightSound napisał:Pamietaj że nie każdy kto tutaj przybywa, jest świeży w temacie.
To oczywiste.
LightSound napisał:może akurat komuś pasuje zrobić nadstawki na małe imprezy których nie trzeba wspierać subem i maja być do techno to weźmie sobie takie pyknie.
Hehe zaczynasz sie ostro platac, napisales przed chwila:
LightSound napisał:Kupiłem go na nadstawki, a tutaj średnicy wcale nie ma
To ciekawe jak ukrecisz z niego 2way. No chyba ze pasmo do powiedzmy 800-1,5-2k to nie jest dla ciebie srednica tylko bas. O tym jak sie swietnie nadaje pewnie swiadczy fakt ze 4 sztuki sprzedajesz, albo ze STX przestal go produkowac.
LightSound napisał:Widziałem takie na elce, jakiś gość zrobił zestaw imprezowy, jakiś Mariusz czy jakoś tak
A moze chodzi ci o naszego Mariana ktory uzupelnial dokladnie taka konstrukcje jak opisujesz tubami? Dziwne... wg ciebie nie musza byc podparte basem.
LightSound napisał:I to że Tobie nie odpowiada, nie oznacza że wszystkim nie odpowiada.
Jasne to ze np na estrade nie pasuje dajmy na to STX PJ to tez nie znaczy ze wszystkim nie pasuje - moze tobie pasuje, nie wiem.
LightSound napisał:Bo mi jakoś Scany nie podchodzą.
Mi tez.
LightSound napisał:Pytam wyraźnie - masz/miałeś ten głośnik? Czy bazujesz na mitologi?
Nie mialem i nie bazuje na mitologii ale jego budowie, zastosowaniu, parametrach i opiniach osob ktore go mialy.
LightSound napisał:Powiedzmy sobie szczerze, chcesz się kłucić, to napisz na PW.
Powiedzmy sobie szczerze - jak bym chcial sie o byle co poklocic to napisalbym na PW, ale dopuki bzdury piszesz na FORUM to bede je wyrownywal tekze tutaj a nie na PW..