• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

obudowa bass reflex do Pioneera Ts-W306c

Reakcji
0
Poszukuje wymiarów tego głośnika. Bawiłem się w WinISD ale nie mam wszystkich parametrów głośnika Pioneer TS-W306C a z tych co mam wychodzi obudowa 60l. Przez producenta zalecana jest od 24 do 49L. Moze ktoś mi podać wymiary obudowy a nie litry??!!! Prosze o pomoc

nie umiesz obliczac objetosci 4/3Pi r do potegi 3 jesli bedzie to kula... od ciebie zalezy ksztalt i wymiary byle litraz sie zgadzal... i objetosc w programie mozesz dowolnie zminiac i patrzec jak to sie na wykresie zmienia podobnie ze strojeniem i wytlumieniem

rotfl... ty tak niepopieraj ludzi bo nawet niewiesz czemu win isd ci podaje 60 l <hahahha>

program podaje wzorcowa ch-ke... a to jego sprawa czy wybierze to czy impuls... czy wytrzymalosc mocowa czy najwazniejsza moze dla niego zeby byla jak najmniejsza obudowa... indywidualna to bardzo sprawa... zreszta tasior dziwny ten twoj post

Powrót