• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Obudowa do UniAMPa.

• Autor wątku Autor wątku gi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
n_omyzs, wiesz co - 2 osoby narobily szumu. nie wiem jakim cudem 13 sosb bylo zadowolenych a 2 nie;) wszystko wykonane tak samo...
zapytajcie Zibiego - on tez ma jadna obudowe z tego zamowienia.

ze tak powiem - nie widziales, nie miales nie pierdol.

n_omyzs pierdolisz jak potłuczony. Jedna czy dwie dostały felerną budę może coś sie stało z paczke etc. Moja jest świetna droga :twisted: ale idealna.

mIKI napisał:
ze tak powiem - nie widziales, nie miales nie pierdol.

Po pierwsze zeby moder klął na forum to raczej nienormalne, po 2 mozna normalnie odpowiedziec. Nie mialem? Owszem - widzielem tylko fotki :).. i o tym mowie, nie ma tu rzadnej sciemy tylko konkrety. Moze to byly nieliczne przypadki ale byly tyle na ten temat.

Jesli cos napisalem niezgodnego z prawda to mi to udowodnij jakims kulturalnym slownictwem.

n_omyzs, nie no luzik, nie mialem zamiaru cie obrazic czy cos. po prostu nie lubie jak ktos wypowiada sie na temat rzeczy o ktorych nie ma pojecia.
2kolesi narobilo krzyku a jak wyszlo co do czego nagle nikt nie chcial zadnych poprawek (ciekawe czemu...) jak ktos zle skladal obudowe i pokancerowal otwory, pogial blache no to nie moja wina - ale mimo wszysko nikt nic nie zareklamowal... - co mnie zdziwilo.
mam satysfakcje bo jednak znaczna wiekszosc jest zadowolona i pytaja o nastepne zamowienia...
poznij wkleje tez zdjecia jak to naprawde wyglada bo troche mi na ambicje wskoczyles;)

vicher, dwa pytania: 1.czy w efekcie końcowym radiator tez będzie tak wystawał? 2. To z prawej to będzie ,,gałka" do potencjometra? Jeśli tak to radiator wystający wygląda fatalnie a ta gałka tak strasznie daleko z prawej jeszcze bardziej :neutral:

Radiator schowam do środka, gałka wiem że bardzo z prawej, nawet na ok 1mm wystaje poza obudowe :razz: ... źle obliczyłem położenie selektora :mrgreen: tak to jak się na oko wszystko robi. możliwe że poszerzę panel przedni i lepiej będzie to wyglądało... mam nadzieje. Albo coś jeszcze wymyśle, jest to wersja taka w 20% <brak srubek itp :lol: >, by ino to działało przez weekend, możliwe że w przyszłym tygodniu coś zmodernizuje.... ale swoje projekty to zazwyczaj się lata robi :lol: I tak to wygląda lepiej niż... w poprzedniej derwnianej szufladzie :razz:

Że tez ona ma 90 a nie 100 wysokości to radiator by wchodził bez problemu, mam nadzieje że uni ślak nie trawi przez to że go pzefrezuje :mrgreen: radiator oczywiście.

VwMarcin napisał:
Nie prościej byłoby dać link do tematu o którym kolega szymon pisze? cyk i po sprawie zamiast jechać z epitetami.

Bylo minelo nie ma ci wracac do jakichs klotni ;)

Vicher ta skrzynka jest okropna ;)... przelacznik nie pasuje w ogole do przodu podobnie jak galka no i jej umiejscowienie... jednym slowem bez obrazy ale nic tam nie pasuje :)

n_omyzs napisał:
jednym slowem bez obrazy ale nic tam nie pasuje
nawet uni? :sad:
Luzik, ja się nie gniewam :razz: Ale co nieco zapamiętam :twisted: :lol:

Rozpatrzę zmiany... ino najgorzej będzie przenieść gałkę, chyba jakąś przekładnie zębatą zrobię :mrgreen: W planach jeszcze malowanie ino nie wiem na jaki kolor... Myślę że czarny, bądź srebrny. Poluje na większy kawał aluminium by zrobić nowy front.

No ale to jak będzie czas :razz:

Powrót