• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

OBUDOWA DO WZMAKA WŁASNEJ ROBOTY

Reakcji
0
witam ma ktos moze na sprzedaz obudowe do wzmaka wlasnej roboty?? albo gdzie mozna takie cos dostac czy tez kto takie cos składa??

Re: OBUDOWA DO WZMAKA WŁASNEJ ROBOTY

AnakinSkyWalker napisał:
witam ma ktos moze na sprzedaz obudowe do wzmaka wlasnej roboty??

Chcesz kupić moją? 200zł.

btw. 1- nie ten dział. 2- po co tworzysz kolejny temat?

witam!moge ci zrobic obudowe,metalowa,blacha grub.0,6-1,5mm czarna lub ocynk powlekany,front aluminium grub.1mm lub zwykła blacha jak se życzysz.konstrukcja skręcana blachowkrętami lub subkami m3.moge również wykonać wszekie otwory pod przyciski,pokrętła,gniazda,itp.jeśli jestes zainteresowany napisz:pletwa_1@wp.pl

mam zdjęcia miernika czestotliwości,ładowarki ni-cd,zasilacza oraz wzmacniacza,ktory obecnie robie(nieskonczony jestem w trakcie prac nad nim).fotki zainteresowanym moge przesłac wystarczy napisac do mnie .koszt wykonania-ok.60-80pln. jesli ma być pomalowane(farba proszkowa)-ok 100pln.nie musi byc to cała obudowa ,moge wykonac sam front czy ściane tylną.

Powrót