• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

obudowa do...

Reakcji
0
Witam

Chciałbym zabudować boczki bagażnika w moim Fiacie Bravo. Czy ma ktoś jakiś pomysł na zabudowaną skrzynkę?? może jakieś linki??

Pozdrawiam

P.S. Oczywiście chodzi mi o suba.

ech... co prawda nie jest to dobry glosnik ale mozesz go wsadzic w okolo 30-40l closed i sie modlic zeby jakos gral, a jakis wzmacniacz masz do tego "suba" ? bo jak masz zamiar go podlaczyc do radia to lepiej zostaw ta zabawe...

vip napisał:
ech... co prawda nie jest to dobry glosnik ale mozesz go wsadzic w okolo 30-40l closed i sie modlic zeby jakos gral, a jakis wzmacniacz masz do tego "suba" ? bo jak masz zamiar go podlaczyc do radia to lepiej zostaw ta zabawe...

mam wzmacniacz BLAUPUNKT GTA 400

a jaki głośnik polecacie do tej zabudowy? tylko żeby niebył horendalnie drogi :)

Hertz ES300, JBL GT4 12", Ravemaster BSW124II
podalem od najwyzszej do najnizeszej ceny

Lisio napisał:
[ Dodano: 2005-10-08, 13:20 ]
wisnia napisał:
horendalnie drogi
tzn ile 500zl 1000zl??

powiedz ile masz kasy

tzn tak do 500zł, no ale lepiej żeby jeszcze taniej.

Taniej, tzn?? Podaj konkretną kwotę, bo jak widze, że do 500zł, ale lepiej żeby taniej to nie wiem czy masz na myśli 50zł czy 300:P

czekamy po prostu na konretną cene ,
a nie coś w stylu :
"mogę dać 300zł ,ale jeśli warto to dozbieram jeszcze 100zł"
lub
"mam 500zł , ale jeśli będzie taniej to ok"
...
bo to bez sensu ...
podaj ile masz kasy i ile chcesz wydać ...

pewnie ma trzysta czrerdzieści pięć złotych szesnaście groszy i sie nie chce przyznać że dzisiaj jeden złoty pięćdziesiątcztery grosze wydał na soczek w szkolnym sklepiku na dwudziestominutówce..

magik napisał:
pewnie ma trzysta czrerdzieści pięć złotych szesnaście groszy i sie nie chce przyznać że dzisiaj jeden złoty pięćdziesiątcztery grosze wydał na soczek w szkolnym sklepiku na dwudziestominutówce..

dzisiaj sobota wiec szkoły pozamykane :P

mam 400zł i tyle chce wydać

Powrót