Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No będzie to sztywne i ciężkie... Chyba tyle na razie można powiedzieć bez pokazania kształtów obudowy i opisania projektu...
I to jest dialog na motto w tym miesiącu | |
| Japończycy potrafią zrobić z betonu sprężynę, to co, obudowy się nie da?? http://www.concrete.ie/concrete_use.asp | |
| I teraz często spotykana fraza "nowe domki" dla głośników nabrało nowego znaczenia Potem docieplić i kolor rzucić, i może stać w pokoju jako wykończona kolumna. Zbudować dom, (obudowę z betonu) zasadzić drzewo, (żeby było drewno na następną konstrukcje) spłodzić syna (żeby miał kto to nosić i słuchać i stworzyć następną konstrukcje z drewna) Czyli to przysłowie rodem z DIY | |
Jakie macie zdanie na temat obudowy z betonu ? W moim przypadku moze byc to 20L OZ.
Amadeus1 jak zwykle szuka dziury w du...![]()
Zapytałem o beton bo mam go pod ręką , a z płytą to sporo zabawy ,
Apropo płyty to chyba bede miał ponad 10 arkuszy sklejki za darmo
Jestem tylko ciekaw w jaki sposób chcesz to wykonać?? Bo nie piszesz o tym. Tak gdybać to można o wszystkim, bo może lepsza byłaby kolumna ze stali z podstawą w kształcie półokręgu ;-)
~2,4kg/m^3 dokładnie nie sprawdzałemChyba sobie żartujesz z tymi doniczkami?? Chłopie ty wiesz jak wygląda beton? Ile waży?
Przecinek o trzy miejsca w prawo, plus ~1000 (w zależności od rodzaju i stopnia zbrojenia)~2,4kg/m^3 dokładnie nie sprawdzałem