• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

obudowa z BR lub bez

Reakcji
0
witam. Mam suba z głosnikiem alphard sw1003z ,300wmax, 150rms,śr.25cm mam go w obudowie ok.40l.podłączyłem do niego wzmacniacz maganata momnoblock 275Wrms,gra to całkiem nieźle i tak sobie myśle nie będzie grał lepiej jeśli zamontuje tam bass-refleksa?
jeśli ktos mił doczynienia z tym głośnikiem i mógłby mi pomóc to z góry dziękuje. aha i jeśli lepiej bedzie grał z BR to jaki on powinien byc?? Pozdrawiam

poszukaj w sklepach taqkich kwadratowych one najlepiej brzmią poprawiaja każdy głośnik, niezłe cudo(głośnik) masz ile za niego dałeś?

vajper, lepiej zostaw go w tym w czym masz...
br doda mu efektywności kosztem podbicia,
które będzie raczej nieprzewidywalne ...
ale skoro
gra to całkiem nieźle
to lepiej nie ryzykować ...

kupiłem go z "tubą" alphard ok 25l za wszystko dałem 100zł dużo taniej wyszło niż normalniw w sklepie a też kupiłem prawie nowe

flodins, gdzie ty dostałes takie bass reflexy bo u mnie nigdzie nie moge takich dostac :P

Powrót