• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

obudowy do wzmacniaczy

Reakcji
0
panowie, gdzie znajde jakies obudowy do wzmacniaczy, najlepiej do modułów aktywnych subwoferowych? jakies firmy sprzedaja takie obudowy ?
albo jak zrobic taką obudowe dla wzmaka do suba?
macie jakies pomysly?

3mm lub wiecej blacha aluminiowa... ...a kupic ja mozna najczesciej na zlomowisku :)

Kiedys na allegro byly takie gotowe panele... ..ale to dosc dawno.

Jest jeszcze mozliwosc.... ...ze moze ktos na forum bedzie mial taka zbedna blache.

ja mam taka blache chetnie pozbede sie jednego kawalka;] musislam kupic metr;]

no jasne ze mozna kupic grubsza. u mnie w miescie jest wielki sklep z metalami kolorowymi. jest wszystko! niestety blachy trzeba kupowac z metra ale o dowolnej szerokosci. placi sie za kilogramy. + ciecie. za 4 kawalki 17X25 3mm alu. zaplacilem ok 30 zl. wiem ze ciecie bylo drogie.

ja kupiłem obudowę od kompa typu desktop. najgorzej to z przodem niestety:(, ale pojemna jest

powiem tyle ze ja tez mialem .. mam taki problem ale u mnie sytulaca tak wyglada ze nie musze miec super extra ladnej bo to i dak bedzie stalo za subem :P
koles ma tam miedziane plyty
u kierownika pod biorkiem leza skrawki blacy miedzianej okolo 0.5 mm 15 x 15 cm
pytam brata czy moge sie spytac czy moge wziasc :P on na to ze lepiej nie bo kiedys kupowal 1 x 4 m 0.5mm i 4 x (1.25 x 1.50) i zaplacil 3kzl !! wiec lepiej sie nie pytam :P

[ Dodano: 2005-08-20, 21:17 ]
ale nie ma co niezla konstrukcja :P

Powrót