Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam
Czy ktoś próbował zastosować układ (ewentualnie ma namiary na to) do nadzoru ochrony głośnika(ów) przeciw pojawieniu się napięcia stałego na wyjściu układu TDA7294 (np. podczas uszkodzenia się)?
Pozdrawiam Sławek
Schemacik + opis.
Autora nie znam,mam nadzieję że nie będzie miał nic przeciwko.
Kilka osób go chwaliło,ja nie miałem okazji go jeszcze przetestować.
Może wkrótce .
powodzenia
pozdro
moze ta konstrukcja cie zadowoli: opoznione zalanczanie, szybkie wylanczanie, zabezpieczenie przed skladowa stala, zabezpieczenie termiczne a wszystko to na 3 BCtach i kilku innych elementach za 2 zł Stosowany w RADMORZE , spisywalo sie to wysmienicie
--->Senso szukalem wlasnie czegos takiego.. Dzięki!. Szkoda ze jakosc tych plikow jest nienajepsza.. ciezko sie tam rozczytać, i nie widac sciezek z plytki drukowanej.. A ja bym sobie chetnie odgapił je.. bo sam chyba chyba nie dam rady. Moze ma ktos lepsza wersje tego pliku?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.