Mogę cie umówić z Volvo
Może to jest myśl, ale nie chcę się narzucać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mogę cie umówić z Volvo
dlaczego kazdy IGNORUJE kable masowe?kabel plusowy ma przekrój o ile dobrze pamiętam 36 mm2 zabezpieczenie 80A. Kabel minusowy pociągnięty z karoseri 16 mm2 na wzmacniacz do tego mam kondenstator 1F
to jest DIYaudio.pl - tutaj bierzesz ulubione plytki, 4-pak lokalnego trunku i wpraszasz sie na odsluchy gdzie tylko sie da!Może to jest myśl, ale nie chcę się narzucać.
dlaczego kazdy IGNORUJE kable masowe?
przeciez to masa jest najwazniejsza!
dlatego zawsze staram sie ciagnac mase z aku
jak montuje DIY to zawsze wybieram kable LGY lub spawalnicze.Temat audio w moim samochodzie cały czas się rozwija w związku z tym nie wykluczam zabawy z czarnym kablem.
szczerze mowiac kolejny pulap cenowy to ok 1000-1500zl na glosniki zeby zauwazyc wyrazna roznice w jakosci :/Może powinienem zwiększyć budżet?
Teraz rozważmy kwestię kabli głośnikowych. Dlaczego nie dać kabli droższych, które w sprzęcie domowym oddadzą zdecydowanie więcej szczegółów, polepszą przestrzeń? To samo tyczy się kabli sygnałowych mam właśnie hollywood pro i jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia.
Woofer musi byc odcięty z dołu
Wtedy dopiero zaczyna grać jak powinien