• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Odbicia fali

>umberto:
moze nie tyle brak odwagi co brak slow... (i szkoda nerwow;)

z reszta z naszej strony wszystko zostalo juz napisane, a Adrianotron sam nie bardzo trzyma sie swojego tematu, wiec po co go kontynuowac(?).

pozdrawiam bardzo serdecznie.

hummerracje masz oczywiście.No ale trzeba było w końcu komuś w głowie poprzewracać po tych 3 1000W subach ;]Teraz to nie wiem czy nawet 18 cali pomoże...
PZDR

Jeśli coś Ci się podoba, to dlaczego ma to być negatywne zjawisko?? Znam ludzi, ktorzy jedzą cleb ze smalcem posypanym cukrem (ble...) i co mnie to obchodzi że to jest paskudne... jeśli im smakuje...
Co innego obcowanie z trzema subami w tak małym pomieszczeniu... być może niedługo nie będzie dla Ciebie różnicy, czy gra jeden, czy dwadzieściacztery osiemnastocalowe głośniki, bo wtedy będziesz czekał na emisję "M jak miłość" z migającym facetem w prawym dolnym rogu ekranu...
pozdro

Umberto nie 3 tysiąc watowe tylko 3 w sumie maja 1000Watt. Ludzie apeluje do was myslcie nad tym co czytacie szczególnie zanim odpiszecie poco te nieporozumienia?

Umberto ja nie mam kłopotów z prawidłową interpretacja postów. A co do myślenia to zrozumiałem ta prosta aluzje. Tacy ludzie jak ja i Ty raczej nigdy nie dojdą do porozumienia ty jestes konformistą a ja dewiantem i dobrze mi z tym. Bez obrazy ale tam gdzie twoja wyobraxnia sie konczy moja dopiero sie zaczyna:) Mnie działanie wbrew przyjetym kanonom sprawia przyjemność:)
Pozdrawiam!!!

Powrót