• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Odnośnie tworzenia aukcji na allegro

Reakcji
0
Mam taki problem. Niektorzy sprzedajacy maja jakos zrobione aukcje ze posiadają miniaturke a nie widac zdjecia od ktorego ta miniaturka jest stworzona (jak wiadomo pierwsze z dodanych zdjec). Inni np. zdjecie z ktorego jest utworzona miniaturka maja ustawione w dowolnie wybranym przez siebie miejscu (np. http://allegro.pl/item90968308_dell_gx115_gx_115_866mhz_128ram_cd_promocja_marzec.html )

Czy ktos mi powie jak osiagnac taki efekt ?? Tzn aby na aukcji nie bylo widac zjecia od ktorego zostala utworzona miniatura lub w jaki sposob przemiescic to zdjecie w dowolne miejsce aukcji ( standardowo jest umieszczone na samym dole)

Pozdrawiam

czegos nie rozumiem.

Przeciez tu jest wszystko normalnie .. Jest tu jedyne zdjecie na aukcji wiec ono jest na miniaturce , czyli te kilka pc'ow nie wiem co to nie czytalem aukcji. A reszta zdjec jest dodana osobno po wystawieniu juz aukcji wiec są one nizej i nie sa miniaturka . Zawuaz jest napisane Dodano 2006-01-27 10:45 . Jesli nie o to chodzilo to sorry.

Tak jak pisze Takero, chodzi o to ze calosc jest w ramce. W niektorych aukcjach zdjecie dodane do galerii od ktorego bierze sie miniaturka jest ukryte. Szukam wlasnie sposobu jak to sie robi zeby nie bylo go widac

no tak ale jak sie dobrac wogole do tego. W kodzie ktory moge edytowac nie ma nic na temat zdjecia dodanego przez allegro do galerii. Szukam dalej sposobu ale cos czarno to widze :-/

Powrót