• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ogłoszenie wynikow ankiety

Reakcji
0
Miażdżącą przewaga wygrał Subwoofer z kina Przemka SLS 263 51%

Po wyrónanym boju z monitorkiami GRZESIA najlepszymi kolumnami ogłoszono SPHYNX MarkaW 28%

gratulujemy wykonawcą zwycieskich konstrukcji zobaczymy czy utrzymaja swoj prym podczas nastepnej ankiety za msc

Budzik napisał:
a ja tam głosowałem na suba Ezo bo jak nie głosowac na kogoś z kim sięwódke wirtualnie pije ;)
Przestan nie musza wszyscy wiedziec ze jestesmy alkoholikami :P

Mnie jest b.milo ale sadze ze gdyby odpowiednio wczesnie pojawily sie konstrukcje ktore obecnie widac, to nie bylbym taki zadowolony:)
Szkoda ze nie ma czasu ani srodkow na zrobienie czegos ambitnego na co mam ciagle pomysly i smaki.Robienie dla kogos projektow i przerobek to fajna sprawa ale pozostawia niedosyt a gdy trzeba kaszke odwalic z zalozenia to i niesmak. Zreszta nie lubie konkurowac, kazdy ma to co lubi i uwaza za dobre (osobiscie wiem ze zawsze moze byc lepiej pytanie tylko ile sie ma na to czasu i pieniedzy).Grunt to kreatywnosc, ciagle doszkalanie i checi, a z czasem przyjda i nowe realizacje.
PZDR

Skromne to ogłoszenie wyników
Niewiadomo ile wogóle padło głosów i ile na poszczególen konstrukcje

TatoTurbo......ty miales (lub masz) takiego fajnego suba na SLS chyba i go nie pokazales swiatu..nie rozumiem...

Powrót