• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazja na tanie głośniki!

to tesla a nie kultowy maluch, na jej miejsce jest 30 innych firm i nie sa wybitne. zreszta nie ma sensu porownywac taka cena to zadna okazja a wrecz bardzo drogo ;) uwierz ze jest jeszcze sporo firm ktore maja duuzo tesli na stanie
A znasz takie ?? bo szukam ostatnio kilku modeli tesli i polscy dystrybutorzy mają same końcówki na stanie

Ja także szukam właśnie głośników tesli - ARZ660x, ARN150, ARN116 i z miłą chęcią zakupił bym gdzieś taniej, o ile to co piszesz jest prawdą, bo szukałem, dzwoniłem i ciężko cokolwiek dostać. Więc okazją jest tutaj bardziej dostępność głośników niż ich cena.

LightSound ,

A porównując tą tesle do skody z Alphardem ETP 158-Z1/40pln+przesyłka/ to bedzie duża różnica przy fabrycznym radiu/ford/??? po prostu co wybrać???
Ja też przy Wielickiej mieszkam :):):)

Myślę że tesle lepiej zagrają, alphardów nie słyszałem - Paweł S je często montował, ale nie wiem mają też impedancje 4 ohm - źle wpisałem wyżej.
Problemem było to - iż gość miał ich ostatnią parę - i nie wiem czy jeszcze jest czy nie. Za tydz jadę tam, albo w tyg po resztę głośników (czekam na przelewy)

Powrót