• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Pg-Tech sprzedaje sprzęt używany z drugiej ręki, więc trzeba się liczyć z nie sprawdzonym dokładnie stanem technicznym.
W zeszłym roku kupowałem u niego wzmacniacz Onkyo 8650, po 3 dniach zaczęły przerywać głośniki - wyczyściłem styki przekaźników i teraz działa. Później dokupilem tuner Onkyo-4650 miał być w 100% sprawny a po dobie zapominał ustawień, musiałem wymieniać kondensator Gold Cap od podtrzymania pamięci, działa do tej pory. Jedynie z czym mi się udało trafić w sprzęt bezawaryjny to korektor Technicsa 8055. Zdjęcia przedstawiały sprzedawany towar, udało mi się nawet negocjować cenę transportu (free :).
Niektóre ceny sa okazyjne, ale gdybym nie znał się na elektronice i naprawiał później po serwisach lub odsyłał do Pg -Techa to nie byłbym zadowolony.

Nie na temat...
Choć jak mocno bym się starał to nie jestem w stanie uwierzyć, że kolega energizer to nie Pg-Tech :D

a 116 masz?

napisz ogloszenie - napewno znajda sie chetni ;)

i to szybko zanim pojdzie plotka ze STX lepszy i tanszy :p

Powrót