• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Zrozumiałem, że narzekasz na trzpień 12 mm bo Ci nie pasuje do frezarki - chyba, że jeszcze inny problem jest?

narzekam ze promocja jest na nie taki frez jaki ja potrzebuje
jezeli nie pamietasz to dlugo szukalem frezarki ktora spelnia moje oczekiwania i nadal ja splacam wiec raczej tu nie chodzilo o 50zl ;)

No właśnie coś mnie dziwiło, że Ty Paweł jako osoba, która naprawdę dużo w tym robi nie masz frezarki która obsługuje frezy o różnych średnicach chwytu :P

W każdym bądź razie zwracam honor, źle zrozumiałem (chodziło o trzpień a nie chwyt jak myślałem) za co przepraszam.

Tak samo jest na europe-audio od dłuższego czasu. Mam nadzieje, że cena się utrzyma bo mam zamiar zamówić więcej sztuk.

Fajnie, fajnie... tylko wszystkie te "obnizki" są niedostępne, tylko w opcji "na zamówienie". Rozmawiał ktoś z nimi? Jak wygląda sprawa w przypadku zakupu "na zamówienie"? Czy cena wtedy nie podskakuje magicznie do "normalnego poziomu"?

Wczoraj rozmawiałem z audiodrivers.eu. Promocje mają utrzymać minimum do końca roku. Nowa dostawa Wavecor (te mnie interesują) będzie w tak samo niskich cenach. O SS nie pytałem bo mnie nie stać.

Potestuj. Na pewno bardziej wytrzymałe od Dedry. Ostatnio wydałem prawie 200zł na mix frezów Dedry. Każdego rodzaju po kilka sztuk. Więc na rok mi wystarczy. Potrzebuję jeszcze kształtowy z górnym łożyskiem, coś jak jaskółczy ogon. Znalazłem CMT za 90zł :/.

Jeśli chodzi o frezy poszukajcie firm: Luna (b&b tools) i dimar.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Co prawda nie Allegro, a poważny sklep, ale grzechem było by nie wspomnieć o tym na forum.
Obniżka cen głośników Seasa w Polinku - z tego, co widzę, to całkiem atrakcyjnie to wygląda - oczywiście jeśli ktoś jest na kupnie Seasów ;)

Pewnie wszyscy wiedzą, ale gwoli ścisłości: http://www.polink.com.pl/

Powrót