• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Ale chyba tylko po to żeby na półkę sobie postawić ;)
Bo praktycznego wykorzystania nie widzę za bardzo :)

Do aktywek, i DAC-a masz od razu, i korektor, i preamp gramofonowy, full wypas. Drugi też mi się przyda.

Jak cena będzie na akceptowalnym poziomie to warto :) ostatnio wywiało je z allegro, swego czasu było trochę ta-e1000esd i ta-e2000esd :) nawet niektóre osoby z forum z tego co widziałem nabyły :)

Nie na temat...
A moje z lepszymi wysokotonówkami :P

Nie na temat...
Poza tematem bardzo denerwują mnie inni "diyowcy" którzy piszą z allegro ze wiedzą ile zrobienie takich kolumn kosztuje i proponują powiedzmy 700zł bo tyle mnie one teoretycznie kosztowały. Jak mamy oczekiwać szacunku od innych fanów audio jak we własnych kręglach ich nie mamy.

http://i.ebayimg.com/t/VINTAGE-1960-TELETON-SPEAKERS-MODEL-SA-1003-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/CPAAAMXQupJRGBTO/$%28KGrHqF,!lEFDwl5wbzwBRGBTOJYWg~~60_12.JPG mam takie obudowy do oddania za browarka ( japonski Teleton ). Idealne pod glosnik szerokopasmowy 10cm.
Mysle, ze okazja :P

Powrót