• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

A tam czasem nie ma dwucewkowego woofera?

p.s. może by to ktoś wydzielił, bo ani to okazja, ani Allegro :P

Bo nie trzeba się zastanawiać a kupować :)

Zazwyczaj jak podaję aukcje to dopiero ktoś ją wystawił, karty EMU za takie ceny bardzo szybko schodzą więc nie ma co się zastanawiać.

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Jeśli słuchałeś kiedyś Prodigy Cube (300-400zł), a emu 0202/0204 w cenie okazyjnej np 150zł 0202 (ja mam 0204 za 300zł, nówki po 500zł chodzą) to nie ma co porównywać jeśli chodzi o jakość dźwięku :)

CS4392, karta używa też asynchronicznego przesyłu danych przez USB, dzięki temu jest w stanie oferować 192/24 po USB.

A/D: AK5385 D/A: CS4392 dołoży się zasilacz od Tomanka i jakoś to będzie (żartuję oczywiście)
Akurat w moim przypadku nie będzie to karta "pomiarowa" ale "nagraniowa" - fragment prezentu, ale o tym za wcześnie pisać :P

dołoży się zasilacz od Tomanka i jakoś to będzie (żartuję oczywiście)
Ja sobie do E-MU 0202 zrobiłem taki zasilacz razem z separacją USB:
82hmmxy7epnhbdljk3rr_1384460308.jpg

Powrót