• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Chyba nie, bo zdaje się, że zwrotka jest na FGXa a w komplecie są AWXy.

Właśnie ..Podobne widziałem tu na forum ale nie sądzę by to były te...chociaż zdjęcia podobne. Jakaś kombinacja :biggrin:

I zdjęcia z tymi AWX-ami niema?
Pewnie dalego że nie weszły w za mały frez o 5mm :)

Ciekawe jak to zrobił, młotkiem? :biggrin:

Przyszły te sowieckie wskaźniki.
Duże to i ładnie świeci.

W komplecie zapasowe scalaki. :-)

Podłączyłem testowo pod generator.

Nie ma to żadnej różnicy :) Zrobisz sobie dzielnik napięcia i ustawisz 0 dB tam gdzie chcesz.

jeszcze mozna dorzucić "filtr" z folii ściemniającej, albo odpowiednio dobranej plexy, tak aby nie było widać tego fosforu białego (nie białego, wiadomo, ale w sensie gdy nie świeci)

Jakoś do Ciebie nic nie trafia :)
Tytuł tego wątku to "Okazje na ALLEGRO" a nie "Szukanie jeleni na najciekawiej grające wzmacniacze Sony za kosmiczną kasę" :lol:
Ceny tych urządzeń też są mocno przesadzone i odzwierciedlają raczej marzenia wystawiających :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Niekoniecznie drożej :)
Jak zadzwonisz na ten numer telefonu i chwilę porozmawiasz dowiesz się , że pacjent bez wielkiego żalu rozstanie się z tym urządzeniem za 350 euro co daje około 1500 zł :o

- - - - - aktualizacja - - - - -

Aby nie było niedomówień to ustawiłem wygaszanie powyższego wpisu tylko z nieznanych mi przyczyn nie jest to widoczne :)

Powrót