• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Mało tego, obudowa nie pochylona jest na kolcach tylko dół obudowy jest klejony pod kątem.

Więc ma się to nijak do słów: ''zgodnie z projektem" :)
no ale akurat to wklejenie dolnej części pod kątem nic nie robi akustycznie, bo ta część jest oddzielona przegrodą.

Ostatnia edycja:
Co do frezarki parkside rowniez nie polecam. Moja niby dziala ale ma takie luzy ze po nowym roku leci na gwarancje bo nie da sie nia pracowac precyzyjnie

Ja ogólnie parkside polecam
Jak do tej pory nie przejechałem sie na ich produktach
Ale nie wiem jak z ta frezarka

z pewnego źródła, narzędzia marki parkside były robione przez black&decker... a czy dalej są - nie mam pojęcia

A moja szlifierka mimośrodowa która kupiłem pod koniec listopada już wróciła do lidla na reklamację. Silnik stracił moc i luzy się zrobiły na łozyskach.

Podobno reklamacje Lidl najszybciej załatwia door to door, więc najlepiej niech sami odbiorą. Sorry za OT.

Z tym parkside to naprawdę zależy jak się trafi:/ Moja frezarka -asłaby zakup, jakieś otwornice lipa totalna, a ojciec kupił młoto-wiertarkę i jest bardzo zadowolony.

Powrót