• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Jak już kupujecie taki dysk to niech koleś wyśle wam losowe 3 zrzuty z smarta o ile go mają... Podobne dyski chodziły w switch'ach.... Przerzucają logi i co jakiś roczek się je wymienia bo mają zbyt dużo nadpisanych danych i są nie stabilne...

koleś wyśle wam losowe 3 zrzuty z smarta
Nie losowe i nie smarta tylko konkretny wynik skanowania choćby hdtunem z czasami dostępu itp

- - - - - aktualizacja - - - - -

no nie, on wyjął 500 (dokładnie 499)
To są dyski wybrakowane/złomowane przez jakąś firmę, koleś po prostu miał do tego dostęp jak wywalali i teraz sprzedaje.

szukaj na allegro

ja juz tego nie mam w historii allegro :/

nie widze tego

Dobre to to?
Wysokotonówka grzebana jedna:(

Same woofery myślę, że są więcej warte
Wysokotonowy nie jest grzebany.
Jeden to wspomniany seas(ten z metalową membraną) drugi to jak widać na zdjęciu Vifa

Po prostu należałoby dokupić wspomnianego seas'a, albo inną parkę tweeterów i dorobić zwrotnice

Ta wysokotonowka vify to podobno jeden z najlepszych tweeterow vify jakie zrobiła kiedykolwiek więc myślę że warto by było zostać przy vifie i ogarnąć gdzieś jeszcze jedną sztukę :) .

Powrót