• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Może trochę odbiegam od tematu okazje ale Polska jest dla mnie fenomenem. Stare technicsy Onkyo czy inne kennudy( pisownia oryginalna) idą za taczkę banknotów podczas gdy w innych krajach oddaje się to na gratowisko.
Dokładnie identyczna sytuacja dotyczy Tonsila. Im gorszy stan tym większa cena . Zanim ktoß pierwszy rzuci kamieniem wyjaśnię. Rozumiem że każda marka wyprodukowała perełki ale to co się oferuje w sieci i Facebooku to 99,99% jest zwyczajnie złom.
I teraz hit. Wystawiłem CD Technics na olx za 500 zero chętnych . Ten sam model trafia na licytację na allegro. Kończy z ceną925pln . Bo trzeba ludziom pokazać że ktoś inny da więcej i już wyłączają myślenie

Hej. Może ktoś miał do czynienia z tym: Technics SU-8055k. Znajomy posiada. Nie wiem czy to jest coś warte. Niby stary technics..., na ale na kostkach STK 0050... Z góry dzięki za info. Miłego :)

Powrót