• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

http://www.allegro.pl/item498761159_toshiba_zewnetrzna_karta_dzwiekowa_usb_hub.html

chyba się skusze :] tylko z kablem zasilającym może być problem...
no i dzisiaj doszła do mnie, jedyne co mogę powiedzieć, że jak za taką kasę to bajka, z kablem zasilającym nie ma problemu bo brakuje tylko tego "zasilacz-gniazdko" taki zwykły na dwa bolce, kabelek usb od drukarki za 2zł i karta śmiga ;)

przez te kilka godzin przyzwyczaiłem się do pilota i już nie che się sięgać do komputera ;) pomiary w SW też da się nią robić, nie jest tak strasznie, a powiedział bym wręcz cudo ;)

ogólnie mówiąc jakość na wysokim poziomie, no i warto

wasik1989 napisał:
"ciekawe" to one mają zwrotnice w środku:
PowerBass S-6C ma duzo duzo gorsza zwrote... polowa tej co pokazales.. na wysoki tylko kond na dol ta smieszna czarna ofoliowana ceweczka... a wszystko w takim ladnym duzym pudelku

ale wóz nieco obciachowo zrobiony...

[ Dodano: 2008-12-25, 22:39 ]
widziałeś grubości kabli zasilających do wzmaków ? :D

no wlasnie teraz tak patrze na to zdj i hmmm.. poczatkowo myslalem ze to helon 10" badz 12" jest a teraz cos mi sie wydaje ze to r-10 albo r-12 jest... no i fakt te kable tez cos nie zaciekawie wygladaja... :D Tak czy siak, jakbym mial blizej to bym podjechal obadac ;p

Jak zobaczyłem te przełączniki między fotelami to mi się airwolf przypomniał :razz: Cena spoko tylko troche by trzeba sprzątnąć ten ,,tuning"

swego czasu szukałem i nie znalazłem zwrotnicy, ew. po murzyńsku coś i wcale niepewna konstrukcja. na monitorki OK, ale bez zejścia (od 100Hz to gra)

zdecydowanie, co za duzo plastiku to nie zdrowo;)
no i to nie mercedes;p chociaz prawdziwe M chetnie bym przygarnal;p

Powrót