• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Byście sie zdziwli.. niejeden by wiele oddal za te elementy, juz mam ponad 100 wejsc na aukcje, kilku obserwujących i pare maili z pytaniami czy moga kupic za 200zl np. mostek RLC.

Jak dałeś linka mostka nie było to raz... Dwa no naprawdę bym się zdziwił jeśli te stare trafa by się okazały okazją... Trzy może jednak tą Twoją wyprz daj lepiej do ogłoszeń? :wink:

Moim zdaniem nie wiem jak waszym dawanie własnych aukcji do tego tematu jest dziwne. No bo jak ja mogę ocenić swoją aukcje negatywnie ??, ale oczywiście to tylko moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać :twisted:

Pawel S., ja osobiście tego nie kupowałem ale czytając opinie o sprzedającym to bym się zastanowił.
Jak byś się jednak zdecydował to bym ci to odebrał i przetestował a później ci odesłał. Zawsze to opinia dwóch ludzi. :razz:

lklukasz napisał:
Jak byś się jednak zdecydował to bym ci to odebrał i przetestował a później ci odesłał
jezeli masz mozliwosc odebrania osobiscie to nawet lepiej :D
jak by sie okazalo to bublem to mozesz odarazu latwiej reklamowac ;)
a co do zakupu to jeszcze musze pogadac z bratem czy by na to kase wylozyl :P (moj glosnik, moja skrzynka a mlody to uzywa wiec niech placi :P )

widziałem to w jakimś tanim subie przez kogoś prywatnego robionym,
grało to jak grało, ale kontroli to nie było nic...
Biorąc pod uwagę że ravelanda kupiłem za 60 czy 70zł z wysyłką to jest gto gra nie warta świeczki.

takero, ano racja tak wlasciwie, tym bardziej ze po 100zl byly wystawione nowe cale kanalowe. bylo ich z 500szt razem, a juz niema, wszystkie sie sprzedały? :/

melisław napisał:
http://allegro.pl/item832871329_gitara_sonata_gitarren_30_kompletna_licytacja.html

Sam bym kupił, tylko po cholerę mi trzecia gitara :D

struny kompletne ale popekane :twisted:
ta gitara to nic szczególnego ale też zalezy jaka bedzie cena końcowa więcej niz 70zł sie nie opłaca moim zdaniem

Struny to się z reguły zawsze zmienia jak się kupuje używaną... A co do samej gitary. Wolał bym to niż wynalazki typy sky way. A i do 300zł to też za bardzo nie kupi nic lepszego...

Powrót