• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

1 dzień pozostał i cena się trzyma, pewnie chętnych nie będzie, tak sądzę bo już by ktoś sobie zaklepał napewno.

no i aukcja sie zakocnzyla na 99zl ...
hura nie znamy sie wszyscy !! :)
flodins nie krytykuj innych bo niektorzy maja znacznie wieksze doswiadczenie na allegro niz Ty ...

pzdr

flodins, chciałem poczekać do konca aukcji ale skoro musze leciec to napiszę teraz ze widocznie żyjesz nie w tych czasach co trzeba ;) Ale tak .. to ja sie nie znam :cool:

ja niedawno kupilem wzmaka na LMach, fajna obudowa, fajny przedwzmacniacz, jedyna wada to brak jednego przycisku ktorego prawie nie widac:)
trafo 350W;]
za cale 90pln;p

ja ampli z trafem 300va toroidalnym, radiatorem ogroooomnym i fajną budą no i of koz elektroniką za 40zł ;]

takero, mowisz o tym ampli o którym kiedyś gadaliśmy :D ?? Dzaiła on czy coś tam z nim musiałeś robić??

Ja kiedyś dwa ARN150 kupiłem za 20zł przesyłka no ale juz sie nei przechwalajmy :P

Powrót