• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Mam ten model i w tej cenie jest to fajna sprawa (normalnie 530 "chodzą" po ok. 350 zł i bez pilota) -- a używam tego do nagrywania koncertów z Trójki. Jakość jest rewelacyjna, jak znajomemu w pracy (na przenośnym minidysku) puściłem nagrany koncert Klausa Schulze spod Zamku, to nie był w stanie uwierzyć, że łapałem to "po analogu" i jeszcze z radia FM. Trójka w moich okolicach ma nadajnik 120 kW i na ich sygnale nie ma grama szumu :)
Te minidyski biją jakością (mimo kompresji) wszystkie nieprofesjonalne karty do PC.

1grzecho, chodzi ze to nie jest okazja ten model po tyle chodzi, to ze na allegro są droższe to fakt ale to inny model lepszy" wiec droższy

ten koleś od długiego czasu sprzedaje te alpsy + filtry TDK i tylko to sprzedaje na allegro

przy cenie jest za parę, a w opisie "sztuka"

wydaje mnie sie ze ktos sie walnal, niemniej jednak moglbys kupic to i zadac pary, jak nie to wyciagnac konsekwencje z tego ;)
byly juz podobne przypadki na alledrogo

JA tam raczej nie zamierzam kupować bo sam mam na zbyciu 4szt. nówki ale jeśli ktoś ma chęci "poszaleć" na allegro to kusząca propozycja.

Ciekawe czy ktoś się łapnie :wink:

od dawna sie czailem na te glosniki i w koncu kupilem jak niby taka okazja ;-) ciekawe co powiedza

Eh ja 1,5 tyg temu zapłaciłem 49,00 zł za sztukę i nic więcej nie dało się urwać w Greltonie .

Kilka lat temu były przypadki na allegro że goście licytowali samochody za kilka złoty i mieli sprawy sądowe więc może coś z tego będzie :) Ale wiadomo jak to pomyłka czyjaś to trzeba być uczciwym.

Powrót