• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

No to zobaczymy, generalnie zestawik i tak jest dla ojca, jemu więcej nie potrzeba :D

A tak co do tematu, dzwoniłem do tamtego sprzedawcy i powiedział, że to nie jest jednorazowa aukcja i będzie miał do tego jako taki stały dostęp. Chociaż pewnie jak zobaczy że mu idzie to cenka w górę, ale to już tylko moje domysły.
Mówił jeszcze że narazie nie ma szans na inny kolor (bo po to głównie dzwoniłem...) ale w przyszłości może, może... Chociaż jakoś ze średnim przekonaniem to mówił, więc raczej jest to mało prawdopodobne ;)

No to zobaczymy, generalnie zestawik i tak jest dla ojca, jemu więcej nie potrzeba

A tak co do tematu, dzwoniłem do tamtego sprzedawcy i powiedział, że to nie jest jednorazowa aukcja i będzie miał do tego jako taki stały dostęp. Chociaż pewnie jak zobaczy że mu idzie to cenka w górę, ale to już tylko moje domysły.
Mówił jeszcze że narazie nie ma szans na inny kolor (bo po to głównie dzwoniłem...) ale w przyszłości może, może... Chociaż jakoś ze średnim przekonaniem to mówił, więc raczej jest to mało prawdopodobne

Panowie dostaliście swoje paczki? po mojej ani widu ani slychu, a sprzedajacy nie ma juz wystawionych zadnych przedmiotow
co prawda pisal, ze z powodu naglego wyjazdu wysle dopiero 24 ale juz jest 29

Panowie dostaliście swoje paczki? po mojej ani widu ani slychu, a sprzedajacy nie ma juz wystawionych zadnych przedmiotow

Ja swoją dostałem 25, a wysłał 24... Tylko że ja brałem za pobraniem, kurierem. I to był jakiś dziwny kurier, nigdy o takim nie słyszałem. Ale wszystko działa, nic nie jest uszkodzone, więc u mnie jest OK.

Może po prostu zadzwoń do tego człowieka, ja się z nim kontaktowałem właśnie telefonicznie o wszystko...

Dzięki dolphin123 za linka z KEP-ami. Projekt na KEP-e siedzi mi w głowie już od roku...ale jakoś nie mogłem się zmotywować. Aukcja była wystarczającą motywacją.

Typ wraca za tydzien, rozmawialem z nim w piątek jak odbierałem swoje zamówienie

Dzięki dolphin123 za linka z KEP-ami. Projekt na KEP-e siedzi mi w głowie już od roku...ale jakoś nie mogłem się zmotywować. Aukcja była wystarczającą motywacją.

Cieszy, że ktoś z tego skorzystał. Bardzo fajne głośniczki i cena jest akceptowalna za ich możliwości.

---------- Post dodany o 09:58 ---------- Poprzedni post o 21:47 ----------

Bardzo fajne kolumny traxmana
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2338944

Powrót