• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

tylko niech najpierw poszuka w necie info i robi dokładnie wedle zaleceń bo mogą problemy wyniknąć z niewłaściwego postępowania...

widze ze mIKI chyba zakupił spytaj sie jego ;)

Widac dla gośca chyba najgorzej sie nie powodzi. Zaczynał od sprzedawnia układów wzmacniacza na tda7294 a teraz nawet przedwzmaki lampowe robi a ludzie nawet to biora. Jak bedzie mi sie nudzić to moze też spróbuje tego :]

a no kupiłem:)
szukałem czegoś takiego, obawiam się że ten układ nie jest wybitny ale póki co mi wystarczy by się przekonać jak na ushery wpływa lampa (ponoć git;p) ogólnie szkoda ze to na PCB no ale myślę że odsprzedam w razie lipy za podobna kasę i zrobię już coś naprawdę ciekawego:)

zobaczymy:)

mIKI napisał:
a no kupiłem:)
szukałem czegoś takiego, obawiam się że ten układ nie jest wybitny ale póki co mi wystarczy by się przekonać jak na ushery wpływa lampa (ponoć git;p) ogólnie szkoda ze to na PCB no ale myślę że odsprzedam w razie lipy za podobna kasę i zrobię już coś naprawdę ciekawego:)

zobaczymy:)
Czyli warto kupić,mam pytanie mIKI -działa ? uruchomiłeś go bez problemu?.Proszę o odpowiedź.

jak go dostane to powiem:) ogólnie ułkad odpalony wystarczy podpiać trafo, na pewno ma swoje wady nawet ja po kilku dniach czytania widze je ale kupilem - zobaczymy:)

niewiem. jak te wysokotonowki okaza sie normalne a nie wybrakowane to biore wiecej
tez podoba mi sie GDN 13/40/2 - bedzie konkurencja dla ARNa :D

Powrót