• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Witam wlasnie dostalem poczta 4 sztuki misson 2 juz zaadoptowalem w plastikowe fronty po spalonych vifa-ach :) jak to gra calkiem przyzwoicie jak za 8zl :P Pozdrawiam

Załączniki

• s7301394_resized_585.jpg
    s7301394_resized_585.jpg
    49.4 KB · Wyświetleń: 0
Kurczę, sam bym chętnie wziął, ale jakoś ludzie nie bardzo chcą się wypowiadać o tym głośniku, ogólnie jest bardzo mało informacji.
No i jak ten głośnik ma się do głośników z wyższej półki (HDS, Vifa). Nie wiem, czy warto ryzykować :???:

[ Dodano: 2008-09-28, 13:21 ]
Szukam głośnika, który mógłbym połączyć z XT25TG. Ze zwrotnicą raczej nie byłoby problemu bo jest na forum w dziale. Ale czy jest dobra to nie wiem.

Do bart 15/40/5 tez jestem zaintersowany tym glosnikiem tonsila tylko jak wiadomo w ciemno nie wemzme chyba ze ktos sie wypowie pozdrawiam :)

Z tego co wyczytałem na forum to przed podwyżką cen gdn 15/40/5 kosztował 85zł. Więc przypuszczam, że teraz są dużo droższe.

Powrót