• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

cursor napisał:
http://www.allegro.pl/item538193916_wzmacniacz_tanio.html
Całkiem przyzwoity wzmacniacz. Miałem jakiś czas temu taki wzmak. Grało to lepiej niż magnaty z serii classic i blaupunkty z serii gt. Przede wszystkim nie męczył uszu nadmiarem wysokich tonów.
Dobry wzmak do budżetowego przodu
jak można polecać coś, co nawet nie jest opisane nazwą producenta ani modelem? wszystkie te no-name wyglądają podobnie.

amdr napisał:
jak można polecać coś, co nawet nie jest opisane nazwą producenta ani modelem? wszystkie te no-name wyglądają podobnie
To że ktoś zerwał blaszkę na której był podany producent i model to nie moja wina.
Jest to na pewno wzmacniacz firmy Roadstar, model bodajże AM-392 jak dobrze pamiętam.
Blaszka z oznaczeniami była w tym miejscu gdzie są diody i potencjometry(oraz gniazdo bezpiecznika)

to nie trafko, to już transformatorzysko xD Ładny kolos ... a do czego to nie wiem :P pewnie jakiś wzmak 5.1 lub coś w ten deseń :P

dj_zibi, nie tak dawno ktoś podał link do TG5 za 40zł sztuka i się nikt nie doczepił że drogo :razz:

Nie tak dawno kupowałem od goscia po 25zł i miał kilka sztuk.

PS to pewnie esh0:) on zawsze świat w czarnych kolorach widzi......

Powrót