• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Na ile dni ustawiles aukcje? Tak sobie mysle,jesli Ty chcesz za nie 999zl to za moje ile wolac? :roll:

na forum jak zejda to za 900zl. wystawilem je na allegro za tyle bo prowizje, kto wie ile razy to bede wystawial itd.. ;) koszt wykonania to ok 700-750zl wiec 900zl jak komus sie nie chce robic mysle dobra opcja.
mozemy sie marian zamienic hehe :roll: :razz: :oops:

dolphin123 napisał:
mozemy sie marian zamienic hehe :roll: :razz: :oops:

Nie ma takiej opcji :mrgreen: ostatnio chcialem je "odswierzyc",no i sie tylko wkurzylem...okazalo sie ze fornir nie przyjmuje świeżego wosku,poprostu juz nie wpija. Cryptik pisal ze mozna odswiezac ale okazuje sie ze nie (przynajmniej w moim przypadku).

widzę że kivlov już licytuje. ciężko powiedzieć czy warto bo ładnie to nie zagra w żadnym wypadku, a ulepszać ... to całe od nowa trzeba zrobić.

Panowie te głośniki są u mnie w sklepie osiedlowym "audio" o nazwie Biedronka.
I to nie jest żart. Kosztują jak dobrze pamiętam ok 175zl ale mogę jutro sprawdzić przy okazji.

Chcę to zakupić dla mojej ukochanej do pokoju. Więcej niż 100zł za to nie dam. lklukasz, u mnie w Biedronie tego nie ma - jak możesz sprawdź.

KIVLOV, weź zrób Jej coś na jakiś teslach i missionie, a nie kupujesz zestawy z biedronki :P
Nie spodziewałem się takiego linku, w takim temacie, a na takim forum...

Kobiety nie za specjalnie odczuwają różnice w dźwięku, a bardziej cenią estetykę. Wątpię, abym to wylicytował bo cena pewnie pójdzie w górę. takero, za 100zł co zrobisz aktywnego? Dobrze mówisz, że lepsze są np. arny, ale nie ta kasa hehe

albo mu brzmienie nie odpowiada bo nie ukrywa ceny zakupu.

a te pierdziawki z odtwarzaczem mp3 9 dni do końca i 91zł ;p

Za taką kasę można by jeszcze się zastanowić, tylko że aukcja się skończyła wczoraj :razz:

Za 450 to jasne że warto, bo same przetworniki drożej wyjdą ;)

A że się skończyła to tym lepiej, będzie można jeszcze lepszą cenę wynegocjować ;)

Powrót