• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Napisałem wiadomość temu sprzedawcy z uwagą, że zdjęcie przedstawia inny model gdn'a i stwierdził, że te głośniki mają taką samą budowę i proporcję, więc nie ma problemu. Ale przecież od razu widać, że to gdn 15/40/5. W końcu wszystko jest względne.

A poza tym regulamin allegro jednoznacznie podaje, że zdjęcie przedmiotu ma być zgodne z jego faktycznym stanem. A później wychodzą takie cyrki bo nie wiadomo o co chodzi.

ja zapytałem tego allegrowicza tylko czy zdjęcie przedstawia sprzedawany przedmiot i on odpisałe że tak i że w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy.
on chyba nie wie co sprzedaje :shock:

A to specjalista. Mi jeszcze zadał pytanie w czym mam problem. Hehe, wolę nie podskakiwać, bo mi jeszcze trawnik spali :lol:

przy takich wymiarach nadaja sie co najwyzej na podlogowki na 13-15cm glosnikach lub na male kino...
no ale tanio ;)

koles wysyla male paczki? tak po np 5m?

Pawel S. napisał:
mi by sie nie chcialo :lol:
ja swoje horny chyba pomaluje - nie chce mi sie wkladac za duzo pracy w to :???:

Pierwsze diy, to i chęci są. A poza tym tani fornir. Szkoda tylko że nie za ładny.
Tylko się zastanawiam czy z momentem wyrobie, jest tam trochę metrów do poklejenia.

Chilihead napisał:
Tylko się zastanawiam czy z momentem wyrobie, jest tam trochę metrów do poklejenia.
Zastosuj wikol + żelazko. Ja się przekonałem do tej metody, jest tańsza, mniej kłopotliwa, nie śmierdzi.

Powrót