• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Pawel S., z tym że te za 80zł były podobno uszkodzone, a na tych aukcjach za 120zł twierdzi że są sprawne :)

gilbert napisał:
a na tych aukcjach za 120zł twierdzi że są sprawne :)
Tego nie wiesz do końca.... Piasałem, dzwoniłem do gościa jak ma je sprawdzić- zero odezwu i gwarancji na to jak je sprawdził.

Gdyby ktoś był zainteresowany, to za 120 zł mogę sprzedać taki panel, na 100% sprawny, testowałem 2 tygodnie :) Panel jest całkiem niezły, za tę kasę bezkonkurencyjny :P Wzmacniacz oparty jest o parę Toszib: 2SC5200/2SA1943, układ zasilany jest trafem 2x40V, tak więc moc można sobie policzyć.

Overclocker napisał:
Wzmacniacz oparty jest o parę Toszib: 2SC5200/2SA1943, układ zasilany jest trafem 2x40V, tak więc moc można sobie policzyć.
dokladnie ten sam :?: :!:
jezeli tak to brac i sie nie zastanawiac :shock:
150-160w/4ohm

bylbym chetny na GDWK ale nie wiem czy zdobede fundusze zanim wyprzedasz je :???:

Overclocker, te kopolki to plastikowa membrana? czy tkanina?

Pawel S., Nie, to nie sa Przemka. Juz widac po koncie - ze nie jest z DG a w profilu ma ze DG. Pozatym...

Ja 13:30:23

czy na allegro to Twoja aukcja tych vif do ostinato co aukcja jeszcze 9 dni jest?

przemek dg 13:30:33

nie to nie moje

Cześć :)
to nie mój sprzęt - moje nadal czekają na chętnego - Millsy i Mundorfy na pokładzie.
pozdr,
P.

Powrót