• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

http://allegro.pl/frezy-ksztaltowe-d...632800539.html

Tego raczej bym nie nazwał okazją...a stratą pieniędzy.... Z całego kompletu użyje się kilku sztuk.... a reszta po co ?? Nooo i nie chce wiedzieć z czego one są zrobione skoro sztuka wychodzi 2,8 zł.....a jeszcze pudełko nie wliczyłem do ceny.

Zamiast tego lepiej kupić DEDRĘ.... za 99zł kupisz wszystkie, które będą niezbędne w pracy.

Nie wydaje mi się... Jak masz dobrze dobrane obroty frezarki to nie stępią się tak szybko dobre frezy.

A zwrotnica? Atrapa w postaci kondensatora na wysokotonówce? ;)

Dokładniejsze zdjęcie. Sprzedający poinformował również mnie że ma 1 komplet tego kina domowego MIVOC, który kosztował 199zł. Także jak ktoś nie zdążył to ostatnia szansa :)
Z głośników RAVELAND jestem również zadowolony, grają ok, basu jest wystarczająco. Treblesy przydało by sie faktycznie uciszyć, w wolnej chwili też zmieniam na missiony.

Bardzo szybki i precyzyjny, a przy tym potrafi uderzyć dość znacznie, zejście deko niższe nawet niż mds08, myślę że będziesz zadowolony.

Bardzo szybki i precyzyjny, a przy tym potrafi uderzyć dość znacznie, zejście deko niższe nawet niż mds08, myślę że będziesz zadowolony.

Głośnik już u mnie :), zastanawia mnie teraz czym to napędzić - może holton 400? Ponieważ nie sadzę by holton 200 był wystarczający - chociaż nie wykluczam, że mogę się mylić.

Jak czas będzie to pomyśli się nad obudową i jej litrażem.

Nie na temat...
wzmacniacz janka
Tylko trzeba pamiętać, że autorytety elektroniczna na naszym forum (jak jest na innych, nie wiem) podważają stabilność i ogólną "mądrość" tej końcówki. Lepiej coś sprawdzonego wykonać jak już. Są dostępne dokumentacje dla N-mosfeta Irka oraz Mosfeta 2.0 Zbiga.

Nie na temat...
janek naprawde brzmi fajnie. ale panowie maja racje - on jakis dziwaczny jest. moj np mimo odpowiedniego zasilania ma bardzo mala moc :???:

Powrót