• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

wojtus
Jak ja bym wygrał to bym do sadu z tym poszedł taka scieme to może kolega wciskać...

O to że ja je kupiłem?

Przecież gdyby benek161 chciał je kupić to by je kupił, a nie wstawiał do działu "Okazje na ALLEGRO !!!"

Nie w żadnym wypadku Jeśli to ja byłbym zwycięzca aukcji a tego kto nim jest to nie wiem.
Znajomy zlicytował kiedyś audi A6 za smieszne pieniadze z dobrym wyposażeniem od pierwszego włacsciciela i tak dalej,ale po zakonczeniu aukcji auto niestety sie rozbiło co za szkoda prawda?
Nie pytałem jak to załatwił ale ma Fajna A6 2.5tdi:P

Nie na temat...
Nigdy nie lubiłem polskiego :P
Na szczęście mama mnie męczyła różnymi dyktandami, czytankami, wypracowaniami itp., gdy byłem mały. Trochę pomogło ;) Od tamtej pory nie robię przynajmniej błędów ortograficznych :)

O przecież to wystawiał moderator forum Tonisla, przecież wiadomo, że to prawy człowiek :D
pamiętam, że niewygodne wpisy na tym forum czyścił, nie ma co.

Nie na temat...
dziś też szukałem i nie mogę znaleźć, pewnie Tonsil się zczaił, że brudy na wierzch wychodzą :)
już wcześniej usunęli link do forum ze strony głównej TAC

niestety tego nie sluchal
ale musze powiedziec, ze z serii esprit byl lampowy wzmacniacz samochodowy
i nie jest to najnizsza linia
a glosnik podobny do u-dimention rm 208L

http://allegro.pl/cube-audio-f180-i1793986969.html

Ktoś wie jak to gra? Widziałem gdzieś F155 i coś pisali, że nawet nieźle - ale tutaj cena to już 700 zł za parę, to jednak trochę jest i trzeba byłoby się zastanowić czy za to pieniądze to nie mamy coś lepszego (np. tyle kosztuje komplet przetworników do projektu 3SM, który także w tej chwili posiadam)

Powrót