• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Martwi mnie tylko ze gość nie pokazał dolnych resorów które lubiły sie rozklejac pod duża moca a naprawiany głosnik to samo co orginał.
I smiem twierdzic ze głosnik wczesniej jezdził w samochodzie:\ a tam lubia wystepowac duze moce:D

Witam. To moja aukcja , mogę zrobić zdjęcia bez problemu, nie wziąłem w ogóle tego pod uwagę. Głośnik 100 % oryginalny i nie jeździł w samochodzie !

Nie na temat...
po 216zł masz z loudspeaker...

a te po 441zł

Więc nie 200zł na komplecie a 74zł;) plus wysyłka a z loudspeaker przy zamówieniu za ponad 1000zł czyli jak wyżej masz wysyłkę gratis;) No ale suma sumarum i tak taniej...

Nie wiem skąd masz te ceny jak nie liczyć w loudsp. 1460 za komplet przy wysyłce na ich koszt. Jakies tajne kupony rabatowe ?? :cool:

A wogóle warto je brać czy zacząć od 8935 z ceramikiem stx ze zwrotki Yoshiego? kompletnie nie znam brzmienia usherów a już pora by coś skleić :)

Nie na temat...
Nie wiem skąd masz te ceny jak nie liczyć w loudsp. 1460 za komplet przy wysyłce na ich koszt. Jakies tajne kupony rabatowe ??
Nic tajnego, wystarczy się zarejestrować na ich stronie i forum, napisać 5 sensownych postów i dostaniesz rabat na wszystkie towary;) Gdzieś na forum jest temat o tym...

Schodzi piekielnie nisko , zresztą z tego jest znana cała seria BSW
W tym zdaniu nie ma za grosz prawdy:D
Przecież to typowy niskotonowiec a nie subniskotownoiec...

ja za siebie mogę powiedzieć na przykład, że bsw 10II nie słynie z dobrego zejścia nawet jak na 10-tkę szału nie robi. Jakościowo również bardzo średnio. Ogromny plus zaś za wytrzymałość mocową

Bo robi szał przy szybkosci a ma układ magnetyczny z 12...
Nie ma miesa ale jest potwornie szybki

Powrót