• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nie na temat...
A wogóle warto je brać czy zacząć od 8935 z ceramikiem stx ze zwrotki Yoshiego? kompletnie nie znam brzmienia usherów a już pora by coś skleić

ja miałem ten zestaw przez chwile
mam gdzies nawet zdjecia
nie warto laczyc ze soba tych glosnikow bo poprostu do siebie nie pasuja
lepiej dupic któregos z usherow wysokotonowych

Szkoda tylko, że modyfikowane, bo właściwie nie wiadomo jak "odbiło" się to na brzmieniu i czy ta różnica jest zauważalna - jeśli w ogóle jest. Nie wiem czy Yoshi nie wspominał kiedyś w którymś z wątków o tym, że swoje B200 też tak modyfikował.

Szczerze mówiąc sam zastanawiałem się nad tą aukcją, bo "wisi" na allegro już od łikendu.

Już miałem kliknąć "kup teraz" ale zauważyłem, że używana, a nie ma realnych zdjęć ;/
Więc chyba nie taka okazja...
Dzwoniłem i to są frezarki "po pokazowe" (tak przynajmniej Pani mi powiedziała). Wcześniej też mieli takie wystawione i były pozytywy komentarze zostawione więc pewnie są OK. Była jeszcze za 30zl ale bez prowadnicy ale już zniknęła bo kupiłem:) http://allegro.pl/show_item.php?item=2089646311.

Powrót