Panowie nikt nie chce się sądzić nienawidze sądów w polsce... Chodzi bardziej o "marudzenie" im...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie nikt nie chce się sądzić nienawidze sądów w polsce... Chodzi bardziej o "marudzenie" im...
No tak... Sprecyzuj tylko, że chodzi o fakt skorzystania na czyjejś oczywistej pomyłce. Swego czasu Lorenc otworzył sobie konto na Allegro - na jednej z pierwszych aukcji wystawił jakąś tam wysokotonówkę (już nie pamiętam modelu) w cenie jednej sztuki, a w aukcji wpisał, że chodzi o parę. Była o tym dyskusja na forum i większość stwierdziła "spoko, jesteśmy fair i nie kupujemy" - oprócz bodajże jednego forumowicza, który kupił te głośniki właśnie za pół ceny. I powiedz mi, kto w tej sytuacji zachował się nie fair? Kto stracił przez zwykłą pomyłkę, a kto zyskał świadomie wykorzystując sytuację? Kto jest w tej sytuacji spoko, a kto jest kutasem? Szczerze mówiąc po postawie jaką teraz prezentujesz pod znakiem zapytania stawiam słuszność Twoich racji w sprawie "sporu", o którym ostatnio zakładałeś temat. Jednego dnia beczysz, ze ktoś chce Ciebie wmanewrować w jakieś koszta, innego sam chcesz to zrobić sprzedawcy na Allegro - choć już przecież wiesz, że się po prostu pomylił. | ![]() |
trzeba być człowiekiem i zrozumieć że każdy ma prawo się pomylić
PS. To co pokazałeś to juz widze kolejna "inna" śpiewka jaką dane mi przeczytać od nich![]()
No tak... Sprecyzuj tylko, że chodzi o fakt skorzystania na czyjejś oczywistej pomyłce.
Swego czasu Lorenc otworzył sobie konto na Allegro - na jednej z pierwszych aukcji wystawił jakąś tam wysokotonówkę (już nie pamiętam modelu) w cenie jednej sztuki, a w aukcji wpisał, że chodzi o parę. Była o tym dyskusja na forum i większość stwierdziła "spoko, jesteśmy fair i nie kupujemy" - oprócz bodajże jednego forumowicza, który kupił te głośniki właśnie za pół ceny. I powiedz mi, kto w tej sytuacji zachował się nie fair? Kto stracił przez zwykłą pomyłkę, a kto zyskał świadomie wykorzystując sytuację? Kto jest w tej sytuacji spoko, a kto jest kutasem? Szczerze mówiąc po postawie jaką teraz prezentujesz pod znakiem zapytania stawiam słuszność Twoich racji w sprawie "sporu", o którym ostatnio zakładałeś temat. Jednego dnia beczysz, ze ktoś chce Ciebie wmanewrować w jakieś koszta, innego sam chcesz to zrobić sprzedawcy na Allegro - choć już przecież wiesz, że się po prostu pomylił.
Co tutaj rozumieć? Goście się walnęli - cóż, każdy może się pomylić. Ty nie jesteś na tym w żaden sposób stratny, a pomimo to już drugą stronę prezentujesz swoją postawę roszczeniową - przeprosiny, głośniki po kosztach i najlepiej jeszcze myszka gratis. Co tutaj jest trudnego do zrozumienia? Jak dla mnie sprawa oczywista - chciałbyś na tym coś ugrać i tyle. Łatwo zarzucić komuś czytanie bez zrozumienia w momencie, gdy ten ktoś po imieniu nazwie intencje, jakie Tobą kierują i są one... no nie ma się czym pochwalić. | ![]() |
Co tutaj rozumieć? Goście się walnęli - cóż, każdy może się pomylić. Ty nie jesteś na tym w żaden sposób stratny, a pomimo to już drugą stronę prezentujesz swoją postawę roszczeniową - przeprosiny, głośniki po kosztach i najlepiej jeszcze myszka gratis. Co tutaj jest trudnego do zrozumienia? Jak dla mnie sprawa oczywista - chciałbyś na tym coś ugrać i tyle.
Łatwo zarzucić komuś czytanie bez zrozumienia w momencie, gdy ten ktoś po imieniu nazwie intencje, jakie Tobą kierują i są one... no nie ma się czym pochwalić.
Czy to tak duzo?? 95% tych co kupili nie chcieli by tego... ale wyglądało by w pełni profesjonalnie.
Co sie dziwic, w koncu to kobieta...
Acnjagoda napisał:"Witam jakieś żarty towar wystawimy opisany ,ja Kupiłam a odpowiedz od sprzedawcy ,, A głośników nie ma,,"
Tesle też znalazłem http://allegro.pl/2x-tesla-arn-312-0...207181842.html
Nowego elektronika mam pod nosem,juz dawno go nie majaCzy ja wiem czy taka okazja?
Tu masz taniej: http://nowyelektronik.pl/searchsklep.php?mode=opis&nr=25132