• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

No to super:) sam chcialem brac ale za duzo mam na glowie takich posrednich projektow i zaczynam sie z nich leczyc powoli... :P

http://allegro.pl/glosniki-proa-nigr...315933063.html
za niewiele mniej uzywki chodza!
podobaja mi sie te glosniki

ehh to teraz mam zagwozdkę - czy te wooferki, czy focale kr2(woofery) za 500zł - k2 będzie raczej z klasę wyżej, ale pod nie trzeba dobrze drzwi zabetonować.

aha, ale to są z tych co Ci się podobały tak, to mi mogą nie podejść? :P

focale a te vify to zupelnie inne brzmienie

vify nie schodza tak nisko, maja przyjemny kick i graja super srednica, ktora bez zwrotnicy drze sie tak ze uszy bola...
dlatego ludzie szybko zmieniaja zestaw proa ktory nie posiada zwrotnicy :p
no i zadowoli sie 30-50w

a focale maja bardzo fajny mocny i zroznicowany bas ;)

Czyli vify do 2way, a mi potrzeba wooferków do 3waya. Miałem KR i KR2, w odwrotnej kolejności, tzn KR2 zamieniłem na KR i znowu był to strzał w stopę ;/ Dlatego chce wrócić do KR2 - jednak rozglądam się za czymś innym, bo focale i tak nie były tym czego szukam - chociaż może za dużo wymagam od przodu.

focale a te vify to zupelnie inne brzmienie

vify nie schodza tak nisko, maja przyjemny kick i graja super srednica, ktora bez zwrotnicy drze sie tak ze uszy bola...
dlatego ludzie szybko zmieniaja zestaw proa ktory nie posiada zwrotnicy
no i zadowoli sie 30-50w

a focale maja bardzo fajny mocny i zroznicowany bas

Pweł dobrze mówi
z vify basu nie bedzie, za to bedzie przyjemny kick i fajna srednica
z focali przy dobrym montazu bedzie swietny bas
potrafia zaskoczyc

osobiscie wybral bym vife

Nie na temat...
Ma ktoś z Was problemy z ładowaniem stron Allegro? Nie mogę wejść nawet na stronę główną - ładuje do pewnego momentu i później stop - jeszcze zanim pojawi się jakakolwiek grafika lub tekst...

zachecajace te niby tonsile...
tylko na co mi to? :D

moze monstum tylu 4-5x13cm na kolumne? :D

---------- Post dodany o 20:55 ---------- Poprzedni post o 20:38 ----------

i znowu zawalilem miejsce na polce :D

Powrót