• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

bylo.
ale powinno sie znajdowac jednoczesnie tu i w "allegro speszyl alard"
bo nowy kosztowal chyba 800zl

czyli widac ze na biezaco cos wystawiaja...
jak ktos ma kase to niech sledzi ich aukcje!
ja juz kupilem od nich 15 glosnikow :p

Nie słuchałem, to głośniki z czasów lat 2000 kiedy to tonsil robił dobrą samochodówkę, pare lat temu miałem straszną chrapkę na wooferki z tej serii - ale cena odstraszała - znalazłem je z tego co pamiętam za 400zł, teraz można je mieć za 120zł w domu. Dane były na angielskiej stronie tonsila, która już nie działa od paru lat. W dobie dzisiejszych midwooferków w tych cenach, myślę że to strzał w 10.

Tylko teraz pytanie czy to oryginały, czy gość je sobie złożył na biurku. Choć w Krakowie, w sklepie monster_electronics z którego zamawiamy kondy mant do zwrotnic, znalazłem jeszcze kilka produktów tonsila z tamtych czasów, więc wszystko możliwe, że ktoś zachomikował.

Powrót