• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

2 miesiące? Gdzie Ty mieszkasz, na wsi?

Każda paczka którą zamawiałem z Chin, USA czy Korei Południowej dochodziła po 2 tygodniach.

Nie na temat...
Mini płytka uruchomieniowa z programatorem i jednocześnie debugerem oraz procesorem od Texasa z rdzeniem Cortex M4.

Przedsprzedarz zestawów ewaluacyjnych z prockami Stellaris LM4F120 w cenie 4.99$. Można zamówić max 2 sztuki. Wysyłka 2-4 tygodnie po premierze która będzie 25 września. Przesyłka z Ti Store darmowa. Link zestawu:

http://www.ti.com/ww/en/launchpad_si...aris-launchpad

Dzięki, zamówiłem sobie 2 sztuki i przy okazji Launchpada z MSP430. Zawsze chciałem się pobawić tymi prockami.

---------- Post dodany o 17:57 ---------- Poprzedni post o 22:19 ----------

http://allegro.pl/transformator-toroidalny-250v-25v-150va-i2604269221.html

Trafa toroidalne 150VA 2x25VAC po 45zł - gość je źle opisał, ale jak się przyjrzeć etykietom to widać, że napięcia wtórne są opisane jako 25-0-25V, no i są trzy przewody :)

Ostatnia edycja:
Przedsprzedarz zestawów ewaluacyjnych z prockami Stellaris LM4F120 w cenie 4.99$. Można zamówić max 2 sztuki. Wysyłka 2-4 tygodnie po premierze która będzie 25 września. Przesyłka z Ti Store darmowa. Link zestawu:

Obejrzyjcie sobie filmik prezentujący tą plytkę po prawej stronie w linku. Niesamowite, co najmniej jakby super auto jakieś reklamowali

Witam Państwa serdecznie,
pewnie nikt mnie tu już nie pamięta, aczkolwiek ja o Was tak :).

.........................................................

Ostatnią edycję dokonał moderator:
UWAGI MODERATORA
No i na dzień dobry powinieneś dostać ostrzeżenie za post nie zgodny z regulaminem!
Proponuje się z nim zapoznać a potem pisac posty i to najlepiej w odpowiednich miejscach.

Można go z powodzeniem zastosować w obudowie wzmacniacza, dorobić zasilacz 3,7V np z ładowarki do fona, guziczki i usb wyciągnąć na obudowę, włożyć kartę sd i ładować go plikami przez usb.

Zakładając, że będzie to na biurku i mamy do tego dobry dostęp to ok. W innej opcji nie ma to sensu, bo trzeba podejść do wzmaka aby cokolwiek przełączyć...

Można go z powodzeniem zastosować w obudowie wzmacniacza, dorobić zasilacz 3,7V np z ładowarki do fona, guziczki i usb wyciągnąć na obudowę, włożyć kartę sd i ładować go plikami przez usb.
odtwarzacz odtwarzaczem ale zauwazyliscie ze jest tam tylko jedn malutki uklad? ktos wie/przypuszcza co tam siedzi? przydal by sie jako uzupelnienie malego sterownika do wzmacniacza :)

Powrót