• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Może z innej beczki: BIEDRONKOWO:

Obecnie są za 49,99zł multiszlifierki czyli dremele takie jak tu:

2_Promocje_2012.07.30_9.jpg

Kupił ktoś teraz, wcześniej może coś powiedzieć? :) Bo dremel to jedyne narzędzie którego mi do tej pory brakuje, a 50zł to majątek nie jest i chyba zakupię jutro.

I mam dwa foto, jedno ze specyfikacją, drugie ogólne:

cam00253.jpg

cam00251g.jpg

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Mam taka tylko nutoola
Sa identyczne tylko moja jest niebieska
Swietnie sie sprawdza

Zapłaciłem 99zl i działa juz 2 lat
Używana bardzo często

Nie mam z nią żadnego problemu

Ostatnią edycję dokonał moderator:
LS nie polecam tego "ladowacza"
Były głosy, ze to lipa i Tomka ojciec to dwa cztery razy wymieniał

A dremela śmiało kupuj

Kolego dzis bylem w 2 biedronkach w wawie i nikt o tym nie slyszal nawet. Gdzie to widziales? Bo chetnie bym kupil

No właśnie zakupiłem sprzęcik - muszę przyznać że dawno tak nie cieszyłem się z zakupu jak dziecko - już od 3 godzin męczę sprzęt - udało mi się popsuć dwie tarczki do cięcia, i popsuła się śrubka trzymająca tarczkę - widocznie za słabo docisnąłem, ale już naprawiłem, wstawiłem inną. Ogólnie to nie widzę różnic co do nutolla który jest w pracy - bardzo udany zakup. POLECAM

U mnie w biedronce jest być może wyprzedaż zalegających skoro nie wszędzie jest - ew. jak chcesz mogę Ci kupić i przesłać - jak coś pisz na PW, było jeszcze z 6sztuk.

Ładowarkę sobie odpuściłem, mam C-tka i nawet o tym nie widziałem, choć jak ją kiedyś rozkręcałem to nie widziałem tam żadnego mikroprocesora... tylko muszę ją odebrać od znajomego co ładuje kłady nią (6V).

Jakieś dwa tygodnie temu ją kupiłem. Jestem zadowolony, myślę że jest warta swojej ceny. Nie podoba mi się jedynie sposób mocowania grotu - trochę to delikatne, lubi się poluzować, kilka razy musiałem dokręcać w trakcie lutowania.

W Lidlu Wadowicach jest - byłem dzisiaj i tak z pięć pudełek jeszcze było (ze trzy rozbebeszone). Przyznam jednak, że nie oglądałem i nie badałem "organoleptycznie" więc nie wiem, czy jest to solidne, czy nie. Jutro jestem w Krakowie - jeśli chcesz, to mogę kupić i Ci przywieźć.

Rozumiem, dzięki za pomoc - ale akurat bardziej chciałem wybadać temat, niż kupować - mam czym lutować :) Mam trzy lutownice, grotówka, lutola i mocniejsza, coś a'la do rynien do zarabiania oczek w CA. Chciałem tylko "pomacać" hehe :P

Co do dremela, dziś też działał sporą część dnia i nie powiem, spisuje się znakomicie, to jest to czego mi trzeba było :)

Powrót