• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nie na temat...
z ekonomicznego punktu widzenia przetargi zawsze sa skrajnie korzystne/niekorzystne w zaleznie od tego czy dla oferenta czy dla oglaszajacego przetarg wiec niedlugo zobaczymy wysyp taniego sprzetu na allegro :) jak ktos z Was mysli na powaznie nad zainwestowaniem w to to rowniez moge sie dolozyc jezeli spiszemy odpowiednia umowe, z doswiadczenia wiem ze w tego typu przetargach cena koncowa jest b. bliska cenie wywolawczej lub przetarg konczy sie uniewaznieniem z powodu braku chetnych - a sprzet idzie do komisyjnego zniszczenia :(

No chyba, że użycie raz oznacza dla tego gościa pracę od wyciągnięcia z pudła do schowania frezarki z powrotem do niego, czyli jakiś miesiąc ;)
Tak czy tak ciężko stwierdzić po tych zdjęciach, wygląda całkiem nieźle i cena na razie też jest atrakcyjna. Ciekawe za ile pójdzie ostatecznie.

A zwróciliście uwagę na ten tekst
Mam do sprzedania także dużo sprzętu i maszyn, które pozostały mi po zamknięciu działalności gospodarczej
Jeśli ta frezarka też była używana w DG to na pewno nie jest to sprzęt użyty 3 razy...

Skoro nie wyszedł do produkcji seryjnej to na pewno jest ciekawy...
Chcesz powiedzieć, ze glosnik z biocelulozy tez był kiepski, bo nie wszedł do produkcji? Naprawde niewiele osob wie nad czym pracowal Tonsil i jakie miał prototypy. Problem w tym, ze beton na najwyższych stolkach miał to w du... jak każdy kolejny wlasciciel doprowadzając do upadku firmy.

Możliwe, że jest tak jak piszesz patrząc z tej strony, ale wiem że bym go nie kupił bo niby prototyp...

Naprawdę ciekawy Tripath TK2050 poskładany na bardzo dobrych częściach http://allegro.pl/hifimediy-t2-se-sta510a-mundorf-tripath-tk2050-i3056294220.html Gdybym nie miał tego HLLY co teraz biorę go po cichu i nawet nie wspominam :PPP Do tego zmontować Zasiłke 250w na ultraszybkich diodkach (Tripatche lubią mieć luz na mocy) i muzykalnością robią w ciemno niejeden gruby klocek . Barwą i prezentacją zakręca w kierunku lampek . Brać panowie nie pytać :)))) .Śmiem twierdzić że zostawia w kurzu nawet bardzo dobrze ustabilizowanego GC , creek.i , nad,y i inne gady

Ostatnia edycja:
Naprawdę ciekawy Tripath TK2050 poskładany na bardzo dobrych częściach http://allegro.pl/hifimediy-t2-se-sta510a-mundorf-tripath-tk2050-i3056294220.html Gdybym nie miał tego HLLY co teraz biorę go po cichu i nawet nie wspominam :PPP Do tego zmontować Zasiłke 250w na ultraszybkich diodkach (Tripatche lubią mieć luz na mocy) i muzykalnością robią w ciemno niejeden gruby klocek . Barwą i prezentacją zakręca w kierunku lampek . Brać panowie nie pytać :)))) .Śmiem twierdzić że zostawia w kurzu nawet bardzo dobrze ustabilizowanego GC , creek.i , nad,y i inne gady

W tej cenie to raczej okazja ,ale tylko dla sprzedającego. A czy Twój post nie jest przypadkiem reklamą?

Powrót