• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nie na temat...
nie wierze w to co czytam...
tyle juz sie o tym mowilo a ty nadal z takimi tekstami wyskakujesz
MDS08 to wlokno szklane
AWX to wlokno weglowe
mam oba i to nie jest to samo!

Nie na temat...
Patrząc na jego pozostałe aukcje to jakiś milioner :D
Wiecie coś więcej o sprzedawcy? Jakiś serwis prowadził czy produkcję? :D

Nie na temat...
widac ze byly dystrybutor alpharda... a ze alphard przezucil sie wylacznie na estrade to pewnie teraz likwiduja wszystko
jeszcze pare terminali dokupilem ;)

da vinci sa godne polecenia. nadal sa gorsze od konkurencji, ale warto sie nimi zainteresowac

ja sie zastanawialem nad trafami impulsowymi. ale stwierdzilem ze i tak nic z nich nie zrobie...

---------- Post dodany 20.08.2013 o 14:08 ---------- Poprzedni post 18.08.2013 o 21:54 ----------

tunele do mnie dotarly. w kartonie jest 85szt HD-18. karton nie jest wielki - 36x50x63cm. wiec mysle ze warto zrobic zapas na ladnych pare lat ;)

---------- Post dodany o 15:46 ---------- Poprzedni post o 14:08 ----------

http://allegro.pl/gms-1765-gms-1929-lepsze-od-tempo-r6a-i3474181143.html
cena nie az tak bardzo rewelacyjna, ale i tak sie oplaca ;)
wooferki poprawne, wysokotonowy bardzo fajny

Nie na temat...
sprawdzilem HD-24 w polaczeniu z PCVka. HD-12 pasuje idealnie w mufe, HD-24 wchodzi na wcisk od drugiej strony - czyli w zwykla rure. wystarczy wyprofilowac polaczenie ;)

Powrót