• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nie na temat...
Modyfikowane forniry o formacie 2500mm x 630mm - 17 zł sztuka >LINK<
Miałem Heban Birma - tfuu nigdy więcej... Ta cała flizelina odchodziła od liścia masakra... Jeśli każdy fornir modyfikowany tak ma to już wolę stan surowy obudowy lub zabawę z naturalnym

Dokładnie, przecież to najłatwiejsze forniry w klejeniu, obróbce. Taki modyfik pojawi się w mojej konstrukcji...

Nie na temat...

Miałem Heban Birma - tfuu nigdy więcej... Ta cała flizelina odchodziła od liścia masakra... Jeśli każdy fornir modyfikowany tak ma to już wolę stan surowy obudowy lub zabawę z naturalnym

Musiała Ci się trafić jakaś wadliwa partia, ja w tej chwili oklejam drzwi i mam tych liści blisko 20szt - nie ma żadnych problemów.

Żółwik, nie wiem kiedy Ty kupowałeś ten Apricot w takiej cenie. Miałem go rok temu i był w cenie poniżej 20zł

Nie na temat...
Żółwik, nie wiem kiedy Ty kupowałeś ten Apricot w takiej cenie. Miałem go rok temu i był w cenie poniżej 20zł

Dokładnie na przełomie kwietnia i maja tego roku. Rozpiętość cen w tym sklepie jest duża - ( 17 - 80 zł za liść ) Ceny mogą się zmieniać. Po prostu wcześniej miałem niefart i kupiłem go drożej. Dwa dni temu zakupiłem 10 liści do nowego projektu - stąd moje pozytywne zaskoczenie, że nie zapłaciłem jak za zboże.

Wczoraj było 480zł, a jeszcze wcześniej chyba 500zł :) Jak tak dalej pójdzie za pare dni dobijemy do 400zł

Tamta sonówka poobijana, wyjścia głośnikowe też jakieś takie połamane.
Na początku właściciel chciał 650..
Wcale nie tak taniutko, za 450 to można było dorwać baaardzo ładne modele 570, a to chyba praktycznie to samo.

Powrót