• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Ja bym z miłą chęcią kupił te: http://www.dba.dk/hoejttaler-seas-hej-exce/id-1011786295/ parkę za 330 zł, i zrobił sobie coś takiego :

ciov4mhk8z5r6tvxj1la_1417283939.jpg

ale sam nie dam rady zrobić odpowiedniej zwrotnicy :(...

nawet mnie nie dołuj....
kupiłem z 2 tyg. temu za normalna cene.... :mad:

Ja 4 dni temu. 200 zł w plecy :/

Rozmawiałem z Witkiem. Pozwolę sobie zacytować jego słowa:

"Czasu cofnąć nie potrafimy, ale jesteśmy ludźmi i rozumiemy Was doskonale. Dlatego możecie liczyć na coś extra od nas"

Święty i Pteterycz proszę o numer zamówienia oraz imię i nazwisko na mojego firmowego e-maila. shipping@....eu

Pozdrawiam

Karol z Loudspeakershop

Nie na temat...
a tak swoją drogą sprzedałem ostatnio jedną rzecz na allegro i przyszły mi opłaty. Szok!, podobno wzrosły niedawno ale dziwię że ludzie jeszcze przez ten portal handlują.

Nie na temat...

Do 100 zł
6% ceny końcowej
100,01-1000 zł
6 zł plus 3% kwoty powyżej 100 zł

Nie na temat...
i tak to mniej więcej wyszło. Sporo za "portal aukcyjny" biorąc pod uwagę istniejącą konkurencję i marże z jakich wiele firm musi się utrzymać

Allegro to już jest marka, ludzie sie przyzwyczaili. i jak ktoś wystawia raz na ruski rok, to nie czyta regulaminu nawet...

Powrót