• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nareszcie w uczciwej cenie
Jak ktos potrzebuje na własny użytek to brac bo znów sie trafi jakis cwaniaczek co bedzie chciał zarobić

Kupiłbym ale obawiam się działania pod windą 7...
Mam na Pc Xpka ale własnie szukam karty do pomiarów pod lapa ( win 7 ).

No właśnie u mnie już się zaczyna trochę zbierać, ale jest projekt na forum, a może warto byłoby się pokusić o coś nowego

Cicha?? 4r jest głośniejsze w papierach od 8R.... ja za swoją parkę dałem 150zł :P
no cichsza od moich 3way a ja mam cichego tiwa na dole .

a co z nimi nie tak ?
Niby nic . Bas taki sam jak w tych wszystkich seas-ach i daytonach alu ... nudny .
Serednica dobra jednak nie taka fajna jak z fw146 .
Niski SPL . Wymagają niskiego podziału na 2k góra i dwóch pułapek na "szczotę" .
Być może marudzę bo jestem już "zepsuty" lepszymi głośnikami ;)

Może kiedyś też tak będę narzekać, ale na razie to się oslucham z nimi a w razie czego wskazówki będą mile widziane

Niby nic . Bas taki sam jak w tych wszystkich seas-ach i daytonach alu ... nudny .
Serednica dobra jednak nie taka fajna jak z fw146 .
Niski SPL . Wymagają niskiego podziału na 2k góra i dwóch pułapek na "szczotę" .

No ale jeśli trzyma poziom głośników w podobnym przedziale cenowym to nie ma co narzekać. Nasłuchałeś się iluminatorów i satori to nie dziwne, że głośnik za dwie stówki pozostawia niedosyt :)

Powrót