• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

okna

Reakcji
0
nie znacie jakiś dobrych producentów okien z PCV. jedyny warunek jaki musi spełniac producent to jakość i przedstawicielstwo w 3mieście

Co do jakosci to nie mam pojecia,moge ci tylko powiedziec ze nie wierz sprzedawcy jesli bedzie mowil ci o gazie,jakimkolwiek,czy to argonie czy kryptonie (argon jest w standardzie),szyby moga byc nawet bez gazu bo i tak po okolo 2 latach gaz sam znika.

Święty, najlepsza rekomendacja firmy to zadowoleni klienci. popytaj wsrod znajomych ktory ostatnio okna zmieniali (napewno tacy sie trafia). ja np firmy gdzie rodzice kupowali okna bym nie polecil - fuszerka na maxa i w dodatku ciagnelo sie to z 3 miesiace ;]

ja mogę polecić Drutex, wymiana 30 okien w 4 dni. Poza tym w poprzednie wakacje pracowałem tam i wiem ze fuszerka nie przejdzie...

Powrót